alles in en rond het huis

Over ons

Ontdek een schat aan creatieve en praktische suggesties om van jouw huis een persoonlijke en gastvrije oase te maken.

informatie en inspiratie

Blader door onze artikelen, bekijk de doe-het-zelf projecten en laat je inspireren

Onze website is een schatkamer vol nuttige tips, gedetailleerde handleidingen en inspirerende ideeën. We bieden waardevolle informatie over verschillende aspecten van huisverbetering, variërend van interieurontwerp en tuinieren tot energiebesparing en doe-het-zelfprojecten. 

Of je nu een doorgewinterde klusser bent of net begint, we hebben iets te bieden voor iedereen. Wat ons onderscheidt, is onze focus op het delen van gebruikersverhalen en recensies. We geloven dat echte verhalen van mensen die hun huis hebben opgeknapt en nu gelukkiger zijn, anderen kunnen inspireren en aanmoedigen om hetzelfde te doen. 

Hier vind je verhalen van mensen zoals jij, die met trots hun renovatie-avonturen delen en laten zien hoe een huis een thuis kan worden.

Of je nu op zoek bent naar ideeën voor een nieuwe keukenindeling, tips voor het onderhoud van je tuin, advies om je energierekening te verlagen, of gewoon wat inspiratie voor je volgende project, bij “Alles in en rond het huis” ben je aan het juiste adres. We nodigen je uit om onze bronnen te verkennen en je huisverbeteringsreis te beginnen. Samen creëren we de woningen waarin we ons echt thuis voelen.

ons team

Marjolein

Interieurontwerper en Blogger

“Met een scherp oog voor stijl en functionaliteit, inspireert ze anderen om hun interieur te transformeren in een persoonlijke en comfortabele ruimte.”

Jasper

Groenliefhebber en Tuinadviseur

“Als tuinadviseur bij “Alles in en rond het huis” helpt hij mensen bij het creëren van prachtige tuinen en het verbeteren van hun buitenruimte.”

Sophie

Energiebesparingsdeskundige

“Sophie helpt bezoekers om duurzame keuzes te maken en hun huis energiezuiniger te maken, waardoor ze niet alleen geld besparen, maar ook bijdragen aan een beter milieu.”