You are here:  / Vakantie / Restaurant / Hotel / Plezier / Cafe restaurant Neuf Zandvoort

Over Ons

In april 1987 opende Café Neuf al haar deuren in de Haltestraat in Zandvoort. Een prachtig,historisch en ruim pand dat in 1835 is gebouwd en tot 1854 als noodkerk in gebruik was. Van 1912 tot 1967 was de naam van het Grand Café al Café Neuf. Daarna werd het omgedoopt naar Café de Kousepael tot 1987.

Na 1987 heeft Café Neuf zich ontwikkeld tot een Grand Café & Restaurant van luxe allure met een zeer eigen Art Deco stijl. Aan de Art Deco inrichting is veel aandacht besteed. Varierend van de zeer aparte handgemaakte lampen,de granito bar en vloeren en de gedecoreerde ramen zorgen voor een sfeervolle ambiance.

Café Neuf – Grand Café & Restaurant

Haltestaat 25
2042 LK Zandvoort

Recente berichten

Alles In En Rond Het Huis

Zoekt u goede Informatie Over Alles in en rond het huis zoals ket kopen van een huis, Installatiebedrijf, loodgieter, spa en wellness, advocaat, verzekering etc. hier kunt u heel veel informatie vinden wat u allemaal nodig heeft bij een perfetc huis zonder zorgen.

Maak een wensenlijst

Er zijn ook heel veel diensten die perfect bij wu huis passen. Vergelijk hier waar uw huis aan moet voldoen en wat u nog nodig heeft!

Contact Us

Alles In En Rond Het Huis
Haagweg 107-2A
2281 AD Rijswijk,
Zuid-Holland

Telefon
070-2092350

Email
info@allesinenrondhethuis.nl