You are here:  / Huis & Tuin / Woninginrichting / Slaapbanken centrum Rotterdam

slaapbanken

De kwaliteit van slaapbanken is de laatste jaren met sprongen vooruit gegaan; de matrassen werden breder, ( tot 180 cm. toe ) langer ( 220 cm. maximaal ) dikker ( tot wel 23 cm. ) en kwalitatief ook aanzienlijk beter.

Het principe van uitklappen is vrijwel onveranderd: of het voeteind klapt de kamer in ( b.v. model Jan of Fox ) of de zijkant komt de kamer in. ( b.v. model Fuji of Cassius ) De manier waarop dit gebeurt is wel verschillend. Daarom hebben wij alle banken ingedeeld in bedsystemen. Als u op de letter klikt die bij de kenmerken staat, dan ziet u hoe de bank werkt.

De bekendste merken zijn: Innovation uit Denemarken ( zie de aparte afdeling. ) Sofabed uit België; het Duitse Nehl en dan nog 3 fabrikanten uit Italië: Dienne, Milanobedding en POL74.

Qua prijsopbouw begint het met slaapbank Innovation, daarna zijn Sofabed, Nehl en Dienne een beetje aan elkaar gewaagd; vervolgens komt Milanobedding en als laatste POL74. En we kunnen rustig stellen dat beter dan POL74 niet bestaat!

De levertijden zijn verschillend. Innovation duurt 3 – 5 weken als het in Denemarken op voorraad is en anders 3 maanden. De andere fabrikanten redden het allemaal binnen 6 – 8 weken. En mocht u sneller een slaapbank ( of bedkast ) nodig hebben, dan kunt u kijken bij de aanbiedingen en de showmodellen.

Goudsesingel 244 – 252
3011 KE Rotterdam
Bel ons nu: 010 – 412 98 18
E-mail: info@slaapbankencentrum.nl

Recente berichten

Alles In En Rond Het Huis

Zoekt u goede Informatie Over Alles in en rond het huis zoals ket kopen van een huis, Installatiebedrijf, loodgieter, spa en wellness, advocaat, verzekering etc. hier kunt u heel veel informatie vinden wat u allemaal nodig heeft bij een perfetc huis zonder zorgen.

Maak een wensenlijst

Er zijn ook heel veel diensten die perfect bij wu huis passen. Vergelijk hier waar uw huis aan moet voldoen en wat u nog nodig heeft!

Contact Us

Alles In En Rond Het Huis
Haagweg 107-2A
2281 AD Rijswijk,
Zuid-Holland

Telefon
070-2092350

Email
info@allesinenrondhethuis.nl