You are here:  / Huis & Tuin / Loodgieter / Spoed loodgieter in Antwerpen

Spoed loodgieter in Antwerpen, erkende installateur 24/7 service

Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht voor alle loodgieterswerken. Loodgietersbedrijf Alexander is een 24/7 erkende loodgieter voor het installeren als het onderhoud van Centrale verwarming, zinkwerken en sanitair. Wij werken uitsluitend met bekende merken, daarom biedt spoed loodgietersbedrijf Alexander naast garantie op duurzaamheid en kwaliteit, ook vakbekwaamheid door jaren ervaring, spoed en 24/7 is een sterke troef. Spoed Loodgieter in Antwerpen nodig voor uw sanitair in België?

Bel loodgieter in Antwerpen indien er opeens een leiding in uw badkamer is gesprongen, dan is het belangrijk dat u meteen een spoed loodgieter kunt bellen die met spoed 24/7 en binnen 30 minuten u snel uit de nood te helpen. Ook al renoveert u uw keuken of badkamer ook dan is het belangrijk om een erkende en spoed loodgieter te bellen om uw project tot een goed einde te brengen.

Waarvoor kan u bij ons terecht ?

  • Spoed Loodgieterij
  • Centrale verwarming installatie
  • 24/7 CV onderhoud
  • Zinkwerken
  • Renoveren badkamers
  • Renovatie sanitair
  • Sanitaire werken

En dit is lang niet alles waar spoed Loodgieter Antwerpen u van dienst kan zijn. Wist u dat wij met spoed 24/24 en 7/7 bereikbaar zijn !!!! Aarzel niet om ons te contacteren

Recente berichten

Alles In En Rond Het Huis

Zoekt u goede Informatie Over Alles in en rond het huis zoals ket kopen van een huis, Installatiebedrijf, loodgieter, spa en wellness, advocaat, verzekering etc. hier kunt u heel veel informatie vinden wat u allemaal nodig heeft bij een perfetc huis zonder zorgen.

Maak een wensenlijst

Er zijn ook heel veel diensten die perfect bij wu huis passen. Vergelijk hier waar uw huis aan moet voldoen en wat u nog nodig heeft!

Contact Us

Alles In En Rond Het Huis
Haagweg 107-2A
2281 AD Rijswijk,
Zuid-Holland

Telefon
070-2092350

Email
info@allesinenrondhethuis.nl