You are here:  / Flottielje Kroatië

flottielje Kroatië

Gezellig, veilig en gemakkelijk …Flottielje zeilen in Kroatië

Flottielje Kroatië

Flottielje Kroatië

U kunt in Kroatië met vrienden, familie of uw gezin een zeiljacht boeken en gezellig meevaren in een kleine vloot met Nederlandse flottieljebegeleiding

Geen zorgen over de bestemming, elke dag een nieuw en mooi eiland ontdekken met een onvergetelijke duik of een geweldig landschap. Vanuit elke hoek van de wind, in ons flottielje, weet u zeker dat we u naar speciale plekken zullen brengen. Indien nodig informeren we u dagelijks over routes, weersomstandigheden en uitdagingen.

Vaar mee en beweeg tussen meer dan honderd eilanden, genieten van zon en zee, of slenterend langs de baai in de atmosfeer van Kroatië.

Flottielje zeilde rond Zadar, Kornati, Sibenik en Krka

De regio Zadar is de poort waardoor iedereen, die afdaalt naar het zuidelijke deel van de Adriatische kust, binnenkomt. Met een intense blauwe zee en witte rotsen en donkergroen van olijfbomen, vinden we onze weg.

Dit is een heilig land voor zeilers; Goede wind, mild klimaat, schoon water en honderden bestemmingen in een klein gebied waar u alleen het water over kunt steken! Bekijk bijvoorbeeld de eilanden op de Kornati-eilanden. Deze plaatsen brengen u  een zonovergoten doolhof van zee, eilanden en rust in een ongerepte natuur

Of geniet met ons flottielje Kroatië van mediterrane ritmes en sfeer in mooie havens op de eilanden zoals Iz Veli, Dugi otok, Murter of Molat. Ontdek wat Kroatië onder water aanbiedt. Of breng een bezoek aan de bruisende steden Zadar, Biograd en Vodice.

Kortom, de reis met een flottielje Kroatië geeft u de mogelijkheid om ontspanning, natuur & cultuur en entertainment te combineren. De keuze is aan u!

Waarom kiezen voor een vakantie met een flottielje Kroatië?

flottielje Kroatië– De gezinsvriendelijke keuze

Voor gezinnen bieden flottieljes van Euro-Yachtcharter extra activiteiten tijdens de schoolvakantie om ervoor te zorgen dat kinderen van alle leeftijden genieten van hun vakantie.

Wilt u op zeilvakantie en graag een zeiljacht huren om dit mogelijk te maken? Euro-Yachtcharter is al sinds 2004 actief in de vaarvakantiemarkt en vooral gespecialiseerd in zeilvakanties, maar ook in bijvoorbeeld flottielje zeilen. Zelf hebben we elk hoekje van de Noordzee en Delta vanuit de zeilboot gezien en bedacht dat het leuk zou zijn als hier mee mensen van konden genieten. Euro-Yachtcharter maakt zeilvakanties mogelijk naar Kroatië, Griekenland, Italië en Ibiza. De prachtige bestemmingen in het zuiden van Europa lenen zich uitstekend om een mooie vakantie met de zeilboot mee te maken. Het is onze missie om voor een uitstekende prijs kwalitatief hoogwaardige zeilboten te verhuren. Meer weten over een flottielje Kroatië vakantie? Bel +31 43 609 05 77

Huur catamaran zeiljacht Kroatië? Bel +31-436090577

Lees meer over Flottielje Kroatië

flottielje Kroatië
zeilen Kroatië met schipper
vaarvakantie Kroatië
zeilen Kroatië flottielje
zeilboot Kroatië
bootverhuur Kroatië
Kroatië zeilvakantie
huur zeilboot Kroatië
huur zeiljacht Kroatië
boothuur Kroatië
zeilen Kroatië ervaringen
catamaran Kroatië
jachtverhuur Kroatië
flottielje zeilen Kroatië
zeilvakanties middellandse zee

Recente berichten

Alles In En Rond Het Huis

Zoekt u goede Informatie Over Alles in en rond het huis zoals ket kopen van een huis, Installatiebedrijf, loodgieter, spa en wellness, advocaat, verzekering etc. hier kunt u heel veel informatie vinden wat u allemaal nodig heeft bij een perfetc huis zonder zorgen.

Maak een wensenlijst

Er zijn ook heel veel diensten die perfect bij wu huis passen. Vergelijk hier waar uw huis aan moet voldoen en wat u nog nodig heeft!

Contact Us

Alles In En Rond Het Huis
Haagweg 107-2A
2281 AD Rijswijk,
Zuid-Holland

Telefon
070-2092350

Email
info@allesinenrondhethuis.nl